Det är kul att luras

Jag måste berätta hur kul jag hade igår. Det är helt otroligt vad kul det kan vara att lura folk. Det gick till såhär: Jag satte upp mitt hår i en hästsvans mitt på huvudet, drog till det lite och borstade fram en frisyr som såg övertygande ut framifrån, tog en bild med min webbkamera, bytte visningsbild på Skype och väntade. Det dröjde inte länge förrän mitt första offer dök upp. Míriel från Argentina fick syn på bilden och blev helt förstörd hur jag kunde ha klippt mitt hår så. Jag fick mig en ordentlig utskällning på spanska och jag skrattade så att jag höll på att kikna.

Efter detta försökte jag lura Peter, men jag undrar om han blev lurad eller inte. På sitt vanliga Petervis sade han bara "jävla pyssling" och sen var det inte mer med det. Jag försökte även lura Jaakko men utan större framgång då han hade sett mig tidigare på dagen med mitt vanliga hår. Typiskt.

Förvånad blev jag när jag lyckades lura mina föräldrar, det var kul! "Jag blev så trött på det, så jag bara klippte det rakt av!" sa jag, och de gick på det! Tänk att man har så lättlurade föräldrar.

Jag lurade även Agustina, även hon från Argentina, men hon var lite smartare och sa att jag skulle visa mig i webbkameran. Snabbt sprang jag iväg och fixade håret igen, och hon gick på det ända tills Ida drog lite i mitt hår så att det hamnade på snedden och såg väldigt fejkat ut. Typiskt Ida, hon ska då alltid förstöra det roliga.

Mitt sista offer var Elin, men jag visste redan från början att jag inte skulle kunna lura henne, hon känner mig allt för väl och vet att jag aldrig skulle klippa av håret bara sådär.

Så gick det alltså till igår, och jag har inte skrattat så mycket på länge. Nu sitter jag här med en kopp kaffe. Helt otroligt, jag som inte ens tycker om kaffe. Ni som undrar hur det gick på tentan så kan jag meddela att det nog gick alldeles utmärkt. Det tog en timme och var inte särskilt svårt, så jag är nöjd.

Nedan följer två bilder på mig och min nya frisyr, kanske borde jag klippa mitt hår så ändå? Kvaliteten är dålig eftersom att jag tagit bilderna med webbkameran.
Tänk att man har så lättlurade föräldrar.

Kommentarer
Postat av: Mossan

Ett lite för tidigt "aprilskämt". Djäkla Otto !

2010-11-03 @ 17:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback